ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΡΑ?  ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!   ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ 12 ΔΟΣΕΙΣ / ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!
 
 
domus

Το νέο "αγαπημένο παιδί" της οικογένειας ISOBOX αποτελεί την καινούργια, γρήγορη και οικονομική λύση της KMS Buildings για προκατασκευασμένη κατοικία.

Ένα απο τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του DOMUS ISOBOX είναι ο χαλύβδινος σκελετός του που το καθιστά 100% ανθεκτικό ενάντια στους σεισμούς, καθώς και τα ειδικά τοιχώματα, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένους χώρους υγιεινής, κουζίνα καθώς και χώρους προορισμένους για υπνοδωμάτια και καθιστικό.

Η διαμόρφωση και ο αριθμός των εσωτερικών δωματίων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και κατόπιν παραγγελίας μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα σε διόροφη κατοικία!

Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε στο DOMUS σας επιπρόσθετες ευκολίες όπως : κλιματισμό, κάγκελα, στόρια ή κουρτίνες, ρολλά ή παντζούρια παραθύρων, διπλά τζάμια, ειδικές εξωτερικές επενδύσεις από τσιμεντόπλακα, γυψοσανίδες, διακοσμητικό τουβλάκι, πέτρα ή ξύλο.

Αν χρειάζεστε σπίτι άμεσα αλλά δεν θέλετε να σας κοστίσει μια περιουσία, μια είναι η λύση : DOMUS! Το DOMUS 36 συνδυάζει την εγγύηση του ονόματος ISOBOX με την ποιότητα της κατασκευής και την απόλυτη λειτουργικότητα ενώ η άψογη αρχιτεκτονική του, το επιμελημένο φινίρισμά του και η στιβαρή κατασκευή του το καθιστούν ιδανικό εκτός από εξοχικό και για μόνιμη κατοικία!

Τέλος, οι άριστες ιδιότητες του σε θέματα πυροπροστασίας, αντισεισμικότητας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης καθιερώνουν το DOMUS ως την πρώτη σας επιλογή!

210 6108880

Διαστάσεις : 6.00 x 6.00m

 απο: 13.800€